Overal pijn

Ik was helemaal moedeloos na jarenlang overal pijn in mijn lijf, toen ik van iemand hoorde van Frans. Mijn klachten waren heel wat. Longemfyseem, een cyste op mijn eierstok, geen energie, veel last van buikpijn, kortom een hele waslijst.

Ik kwam bij hem binnen zo van; zeg het maar, er is niets meer aan te doen. Maar toen de anamnese was gedaan en mij duidelijk werd gemaakt welke mogelijkheden er nog over waren, kreeg ik weer moed.

Ik heb mijn eten aan moeten passen en wat supplementen gaan gebruiken om mijn darmen weer op orde te krijgen. Verder heeft Frans de verklevingen in mijn buikholte losgemaakt, waardoor en na de tweede behandeling, bij terugkeer in het ziekenhuis, geen kiste meer te zien was. Ook was ik de meeste pijn in mijn buik toen kwijt, en ging ik erin geloven dat er toch nog een oplossing voor mij was. Ook begin ik nu al meer lucht te krijgen. We zijn nu bezig om mijn lymfesysteem weer op orde te krijgen, waardoor de infectie beter uit mijn lichaam verwijderd kan worden. Hierdoor heb ik al weer meer lucht in mijn longen gekregen. Ik heb ook weer veel meer energie en voel me weer volwaardig.

Ik ben pas ook nog geopereerd aan een paar putten in mijn liezen, zodat ik weer badkleding kan dragen, en daar kreeg ik het grootste compliment van de plastische chirurg,( die mij nog kende van een paar jaar geleden) die zei: “ik weet niet wat u gedaan heeft maar het ziet er van binnen onvoorstelbaar schoon uit”.

(Uit privacy redenen staat hier geen naam bij.)

Plaats een reactie