Gevolgen van een ongeluk

Mijn naam is Sanne en ben 15 jaar. Ik heb de maandag voor Koninginnedag een ongeluk gehad. Ik fietste door het dorp en ben toen van rechts aangereden door een bestelauto die ongeveer dertig kilometer per uur reed. Hij schepte mij van rechtsachter en ik ben toen over de voorkant van de auto op de grond gevallen. De man is toen uitgestapt en heeft gevraagd hoe het met me ging en is toen snel doorgereden. Later bleek dat de auto gestolen was. Ik ben toen naar mijn oppas adres gegaan en toen ik daar was kon ik niets meer. Ik kon niet zitten, niet liggen en niet staan en kreeg vreselijke hoofdpijn. Ze hebben me toen naar huis gebracht en 2 dagen later heeft iemand mij op Frans gewezen. Daar kon ik op zondagmorgen terecht. Ik heb toen 3,5 uur op de bank gelegen, en heeft hij al mijn organen aan de voorkant weer terug op hun plekje gelegd. Ik kon het goed voelen wat er gebeurde en voelde mij steeds beter. Toen ik van de tafel afstapte kon ik alles weer. Ik voelde mij nog wat beurs. Een week later ben ik weer teruggegaan en toen had ik het weer behoorlijk in mijn rug. Ik had geen hoofdpijn meer en kon ook weer goed slapen. Toen is Frans de achterste organen recht gaan leggen omdat ik ook een nierbekken ontsteking had en hij mij uitlegde dat dit door het ongeluk kwam. Ik plaste bloed. Na de behandeling, toen hij mijn milt en nieren en blaas had recht gelegd was het bloed uit mijn urine verdwenen. Ik ben toen nog een paar keer geweest en voel me weer hartstikke goed. Ik loop zelfs beter als voor het ongeluk.

Hier mijn uitleg van een ongeluk

Wat er bij een ongeluk gebeurd is nogal complex en misschien het beste uit te leggen door een praktijk voorbeeld.

Er kwam een auto van rechts die een meisje op de fiets schepte. Zij ging over de motorkap via haar rechterzij.  Hierna viel ze op de grond.

De klachten waren:hoofdpijn, niet meer kunnen liggen, niet meer kunnen zitten en niet meer kunnen staan. Kortom, alles deed zeer in haar lichaam.

Ik zag haar 5 dagen later en heb haar goed uitgevraagd wat er ooit nog was voorgevallen. Er bleek niets te zijn behalve dat ze heel snel geboren was, en verder had ze een fantastisch immuunsysteem.

Wat er was gebeurd tijdens het ongeluk was dat alle organen van rechts maar links verschoven waren door het ongeluk. Hierdoor stonden alle zenuwen die de organen bedienen te strak en trokken aan haar zenuwstelsel, vandaar de hoofdpijn.

De eerst keer dat we behandelden, hebben we alle organen aan de voorkant van het buikvlies terug gelegd. Dit heeft 3 uur geduurd en daarna was de hoofdpijn weg en ook bijna alle andere pijnklachten.

Een week later kwam ze voor de tweede keer en toen zij ze dat ze bij de dokter was geweest omdat ze bloed in de urine had. De dokter had haar antibiotica gegeven omdat hij dacht dat ze een blaasontsteking had.

Ik heb haar direct gezegd dat dit niet het geval was en dat ze meteen pro-biotica moest nemen om de schade van de antibiotica zo min mogelijk te laten zijn.

Wat er wel was gebeurd was dat haar nieren door de klap ook scheef stonden. De auto was schuin van achter ingereden en had de nier scheef en de urineleider krom getrokken. Met als gevolg dat de nier niet meer goed leeg kon lopen en daardoor ging ontsteken.

We hebben toen de nieren, de urineleiders en de blaas recht gelegd, en toen ze van de bank afstapte en naar de wc ging plaste ze geen bloed meer.

Hierna heb ik ze nog 3 keer behandeld en sindsdien heeft ze geen klachten meer en beweegt ze zelfs beter dan voor het ongeluk, omdat we de gevolgen van de snelle bevalling ook hebben behandeld.

Ze is een half jaar later nog een keer terug gekomen omdat ze last van haar middenrug had. Toen bleek dat het middenrif zelf ook nog gekanteld stond door de klap. Dit hebben we toen ook recht gelegd en toen kwam er ook nog een deuk in haar rechterlong tevoorschijn. Dit hebben we behandeld en daarna was de pijn in de middenrug verdwenen.

Plaats een reactie