Behandeling

Hoe werkt het en hoe ga je problemen te lijf?

Als er een wegversperring is kan het verkeer niet doorrijden. Dat gebeurd pas weer als je de wegversperring wegneemt.

Met IMT haal je de wegversperring weg en kan er weer een normale doorstroming komen, en worden alle cellen weer voorzien van voedsel en kunnen afvoerstoffen weer weg.

Je optimaliseert dus het lichaam. Hierdoor verdwijnen pijnklachten en krijg je meer energie en word je gezonder.

Het werkingsmechanisme is eigenlijk simpel. Je hebt vast wel eens bloed af laten nemen en daarna met een watje op de slagader geduwd en toen heb je dus een slagader gerepareerd zonder dat je er bij stil hebt gestaan. Dit is het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Er zijn allerlei technieken om overal in het lichaam te komen en daar de wegversperringen weg te nemen.

Met PNI kun je vertellen wat een optimaal eetpatroon is specifiek voor een bepaalde verstoring. Eventueel kun je dat tijdelijk aanvullen met wat supplementen. Hierdoor verkrijg je wederom weer een zo optimaal mogelijk verteringsproces in je lichaam.

Hoe gaan we te werk?

Allereerst laat ik iemand een C.V. van zijn klachten geschiedenis maken. Hierin staan de problemen waar je mee te maken hebt gehad tijdens het leven.

Dit kan variëren van een probleem van een bevalling zoals een stuit of een keizersnee, en spugen als baby (zuurbranden is ook een litteken), huilbaby, tot amandelen pellen, pfeiffer, echte zichtbare littekens, ongelukken, en wat je al meer kan meemaken.

Hierdoor kun je een behoorlijk chronologisch verhaal maken van hoe je probleem ontstaan is.
Aan de hand hiervan ga je het lichaam in kaart brengen waar de wegversperringen zitten, aangevuld met wat ik voel door het lichaam te scannen op meer littekens die je waarschijnlijk vergeten bent te vermelden of wat ontstaan is door ontsteking. Je kunt namelijk voelen of b.v. een slagader goed doorstroomt of niet.

Hierna gaan we behandelen en wegversperringen weghalen.

Ik probeer elke keer het strakste touwtje weg te halen, waardoor je steeds meer beweging in je lichaam krijgt, waardoor het ook beter gaat werken. Elke keer heb je dus minder blokkades.

Ook zorgen we met een uitgebreid voedingsadvies er voor dat b.v. je celmembranen soepeler worden waardoor je lichaam sneller en beter reageert, en om eventueel parasieten te verwijderen en een betere darmflora te verkrijgen.

En uiteraard vergeten we het gebit niet, omdat amalgaam (kwik) alles in het honderd laat lopen.