Antivoedingsstoffen

Wist u dat er anti voedingsstoffen bestaan? Er zijn verschillende soorten van. De eerste zijn de zware metalen. Deze zorgen ervoor dat vitamines en enzymen niet meer werken. Het gaat op je DNA(erfelijk materiaal) zitten op de plaats van de zink. Hierdoor word je vatbaarder voor Virussen. Uiteraard werkt je immuun systeem niet meer goed als je vitamines en enzymen niet meer goed werken. Hierdoor kan het zijn dat je nooit meer merkt dat er wat aan de hand is in je lichaam en opeens barst de bom. Zo kan het gebeuren dat je ogenschijnlijk altijd gezond bent en ineens rare dingen krijgt. Dat zijn de mensen die 40, 50 jaar zijn en ineens ongeneeslijk ziek zijn, waarvan iedereen zegt “hoe is het mogelijk”.


Zo hebben we Aluminium, wat voorkomt in alle deodorant. Onder de oksels zitten onze grootste lymfe klieren, die zorgen voor een goede afvoer van afvalstoffen uit ons lichaam. Onze linker oksel zorgt voor afvoer uit onze benen, maag-darmkanaal, linkerkant van de borst en linkerkant hoofd en nek. Onze rechter oksel zorgt voor afvoer van de rechterkant borst en rechterkant hoofd en nek. U kunt zich voorstellen dat als u zich al 40 jaar of langer dicht smeert met allerlei deodorant, u wel eens verstopt zou kunnen raken. Er zijn heel veel wetenschappelijke studies die aantonen dat dit de grootste oorzaak van Borstkanker is. Ga dus voortaan Deo’s gebruiken die ALUMINIUMVRIJ zijn. Ze zijn gewoon te koop bij de drogist. Regulier bestaat er zelfs een therapie voor mensen die teveel zweten op handen en voeten om dat dicht te smeren met Aluminium. Gekker moet het niet worden. Dit is pure vergiftiging.
De tweede is Cadnium. Als u ROOKT dan heeft u een geregelde stroom van Cadnium naar uw lichaam. Vandaar dat mensen die roken vaker verkouden zijn. U snapt het al, als u hiervoor goed heeft gelezen. Verkouden zijn is bij wit snot een VIRUS. En daarnet hebben we gezegd dat vitamines niet goed werken. In een vorige nieuwsbrief had ik al verteld dat vitamine C het sterkste middel is tegen virussen. Als dit niet werkt blijft u dus lang verkouden ondanks dat u fruit eet.


Alumium en Cadnium gaan op de plaats van Zink op u DNA zitten. U krijgt hierdoor een chronisch zink gebrek. Dit heeft weer consequenties voor uw suikerspiegel, omdat 75% van al het zink in u lichaam aan het reguleren van de suikerspiegel op gaat. Dus kunt u problemen met de suikerspiegel krijgen. De symptomen zijn dat u soms moet eten. Humeurig word, snel aangebrand en soms trillerig.
Bij de volgende nieuwsbrief gaan we praten over Kwik. De bekende vullingen in onze mond. En wat dat allemaal voor consequenties heeft. Hou die in de gaten, die gaat u veel antwoorden geven.
Als u er vragen over heeft mail dan gerust.

Plaats een reactie