Cursus Reiki

Cursus Reiki - Michael Sekhem Heemskerk

Beste vrienden,

Hier de data van de komende ALL LOVE Meditatie avonden en workshops.
We geven een REIKI 1e graads cursus op 14 en 15 September, als je daar meer over wilt weten ga dan naar: facebook.com/reiki.europe
of schrijf een email, fijne vakantie en tot ziens.

Michael en Carolina

ALL LOVE Evening Classes 2019
Locatie cursus: Delft, The Netherlands


Cursusdagen:

14 en 15 september 2019
26 en 27 oktober
14 en 15 december
25 en 26 januari 2020
15 en 16 februari 2020
14 en 15 Maart 2020

Time: 19-30-22:15
Coffee, Tea and fruit included.

info: all-love@gmx.com


ALL LOVE WORKSHOP

Prijs: €225 ,2 days, Coffee, Tea and fruit included.
info: all-love@gmx.com

Reiki I


Door de cursus te volgen wordt je opengesteld om de reiki-stroom te ontvangen en door te geven.
Je kunt nu de liefdevolle energie doorgeven aan andere mensen, dieren, planten en zelfs dingen. Ook jezelf kun je met succes behandelen. De gevoeligheid wordt vergroot en de balans hersteld. De cursus bestaat twee dagen ongeveer vijf uur per dag. Je krijgt studiemateriaal en een certificaat. Cursus data volgen

Reiki II


De Reiki II cursus is het vervolg op Reiki I. Er worden vijf symbolen (+ zeven andere) doorgegeven waarmee je o.a. iemand op afstand kunt behandelen. Ook bij directe psychische nood kun je hulp verlenen door het z.g.n. psychische teken (een van de vijf symbolen) te gebruiken. Verder wordt de Reiki energie zelf nog eens geïntensiveerd en de gevoeligheid van de ingewijdene vergroot. Situaties uit het heden, verleden en toekomst kunnen worden behandeld. De cursus zelf duurt 2 dagen ongeveer vier uur per dag. Je krijgt studiemateriaal en een certificaat.

Reiki III


De Reiki-cursus voor de master-graad is het vervolg op de cursussen I en II. Je ontvangt de master-symbolen, o.a. belangrijk bij het inwijden van anderen, en door de master-inwijding wordt je nog verder opengesteld voor de universele Reiki-energie.
Je leert de manier om iemand in te wijden in Reiki. Je wordt Reiki-master/leraar/instructeur. Doordat je stage loopt (assisteert) bij een Reiki-master tijdens een cursus leer je hoe je een Reiki-cursus kunt geven en mensen kunt begeleiden.


Op de kaart :
Contact :'De Vooruitgang'Frans Boers


Rijnweg 168


2681 SV Monster


tel (06) 22 25 97 90