Cursus Reiki

Michael Sekhem Heemskerk gaat de cursus Reiki verzorgen bij ons in de Praktijk IMT.

Reiki I


Door de cursus te volgen wordt je opengesteld om de reiki-stroom te ontvangen en door te geven.
Je kunt nu de liefdevolle energie doorgeven aan andere mensen, dieren, planten en zelfs dingen. Ook jezelf kun je met succes behandelen. De gevoeligheid wordt vergroot en de balans hersteld. De cursus bestaat twee dagen ongeveer vijf uur per dag. Je krijgt studiemateriaal en een certificaat. Cursus data volgen

Reiki II


De Reiki II cursus is het vervolg op Reiki I. Er worden vijf symbolen (+ zeven andere) doorgegeven waarmee je o.a. iemand op afstand kunt behandelen. Ook bij directe psychische nood kun je hulp verlenen door het z.g.n. psychische teken (een van de vijf symbolen) te gebruiken. Verder wordt de Reiki energie zelf nog eens geïntensiveerd en de gevoeligheid van de ingewijdene vergroot. Situaties uit het heden, verleden en toekomst kunnen worden behandeld. De cursus zelf duurt 2 dagen ongeveer vier uur per dag. Je krijgt studiemateriaal en een certificaat.

Reiki III


De Reiki-cursus voor de master-graad is het vervolg op de cursussen I en II. Je ontvangt de master-symbolen, o.a. belangrijk bij het inwijden van anderen, en door de master-inwijding wordt je nog verder opengesteld voor de universele Reiki-energie.
Je leert de manier om iemand in te wijden in Reiki. Je wordt Reiki-master/leraar/instructeur. Doordat je stage loopt (assisteert) bij een Reiki-master tijdens een cursus leer je hoe je een Reiki-cursus kunt geven en mensen kunt begeleiden.

Verdere informatie volgt snel.
Mocht je niet kunnen wachten dan kun je alvast een email sturen. 


Op de kaart :
Contact :'De Vooruitgang'Frans Boers


Rijnweg 168


2681 SV Monster


tel (06) 22 25 97 90